lieve mama en papa,
lieve oma en opa, 
lieve meter en peter, 

Van harte welkom te Mimi Baby Knokke! 

Zijn jullie in blijde verwachting van (een) wondertje(s)? Van harte proficiat!
Er begint weldra een nieuw, prachtig avontuur.
Een avontuur waar wij jullie van A tot Z in willen begeleiden aan de hand van de ervaring als mama, advies op maat en een uitgebreid assortiment met zo'n 120 topmerken binnen verschillende prijsklassen en stijlen.

Hoeveel zuigflesjes heeft een baby nodig? Welke kinderwagen geeft een fijn en comfortabel rijplezier? Welke draagzak is ergonomisch? Dit zijn enkele van de vele vragen waar aanstaande ouders mee in contact komen. Aan de hand van professioneel advies en ervaringen als mama kunnen wij jullie hier een uitgebreid antwoord op geven tijdens het aanleggen van de geboortelijst. Om alles in alle rust te bespreken, plannen wij steeds een afspraak in. Dit kan zowel in de winkel als bij u thuis, geheel volgens uw persoonlijke wensen.

Willen jullie al goed voorbereid zijn nog voor de komst van jullie kleine gelukje(s)? Dan kunnen de artikelen nog voor de geboorte aan huis geleverd worden zodat alles klaarstaat bij thuiskomst. Indien gewenst, worden de meubeltjes ter plaatse in elkaar gestoken en kan ook de aankleding van de kinderkamer door ons verzorgd worden. Zo zijn jullie dubbel en dik voorbereid op de komst van jullie wondertje(s).

Jullie wondertje(s) is/zijn geboren! Hoo-ray! 
Dit betekent meteen een fijne aankondiging met bijhorende zoetjes onder de vorm van doopsuiker. Steeds met het grootste oog voor detail, kwaliteit en afwerking. Ook het geboortekaartje kan steeds via ons uitgewerkt worden met keuze uit prachtige, tijdloze ontwerpen met originele twist.
Ophaling van het doopsuiker kan in de winkel of via levering aan huis. Wensen jullie graag het doopsuiker voor de allereerste bezoekers? Dat kan! Wij leveren deze met veel plezier af in het ziekenhuis vanaf het eerste moment. 

Naast doopsuiker en geboortekaartjes beschikt Mimi Baby over een eigen personaliseerservice. Wens je graag een item te personaliseren? Dat kan! Zo is het mogelijk om textiel zoals dekentjes, speenkoordjes, commodemandjes, gestoffeerde zeteltjes en andere accessoires te personaliseren. Stel je stof, lettertype en tekstkleur samen en ga voor een uniek item met persoonlijke twist. Klaar om cadeau te geven of de kinderkamer aan te kleden.

Kledij van 0-3 jaar, (houten) speelgoed, interieurspulletjes, verzorgingsproducten, ... Voor elk wat wils! Ons uitgebreid assortiment vinden jullie terug op onze website, alsook in de winkel zelf. (Online bestellen is uiteraard mogelijk en afhaling kan worden voorzien in de winkel of via levering aan huis.)

Lukt het niet om ons een bezoekje in de winkel te brengen? Geen enkel probleem, wij komen met plezier naar jullie toe nadat we met jullie een geschikt moment hebben vastgelegd. Wij brengen dan stalen, kleurkaarten, staaltjes van doopsuiker, ... mee om de winkel bij jullie in huis te halen

Tot snel,

Céline en Delphine 

Theophile et patachou

Hoe ziet een geboortelijst er bij ons uit? Ontdek het hier!

Stel uw vraag