Zussen

Van harte welkom te Mimi Baby Knokke! 

Mimi Baby Knokke wordt gerund door Céline en Delphine, een team van 2 zussen.
Delphine is sinds vorig jaar de trotse mama van een stoere tweeling Louis & Nathan. Céline is hun tante, maar vooral fiere meter.

In het voorjaar van 2020 hebben wij beslist om samen een nieuw avontuur aan te gaan, namelijk het openen van een eigentijdse, prachtige babyspeciaalzaak te Knokke.

Dit leek ons een heel fijn, uitdagend avontuur aangezien Delphine in 2019 mama werd en Céline reeds enkele jaren ervaring heeft in de retailsector. Daarnaast werkte zij tot voor kort in een handelszaak te Knokke. De combinatie van deze factoren en Delphine haar ervaring als mama heeft ons over de brug getrokken en de doorslag gegeven om samen Mimi Baby Knokke te starten.

Het is voor ons heel belangrijk een persoonlijke, eigen en unieke belevenis voor de klant te creëren. Klantvriendelijkheid, service en een uniek geboorteconcept is waar Céline en Delphine garant voor staan. Het avontuur van een nieuw wondertje(s) is een grote verandering en die willen wij samen met de klant in een mooi verhaal gieten.

Wij zijn alvast ongelooflijk benieuwd en enthousiast jullie te verwelkomen te Mimi Baby Knokke.

Tot snel?
 

Céline en Delphine 

test

Hoe ziet een geboortelijst er bij ons uit? Ontdek het hier!

Stel uw vraag